Вплив видалення ДМСО на основні показники кріоконсервованих концентратів аутологічних клітин-попередників з периферичної крові: ретроспективне дослідження у пацієнтів з первинним або вторинним амілоїдозом - Jandová , Miroslava; Měřička, Pavel; Gregor, Jiří; Lánská, Miriam; Vokurková, Doris; Fátorová, Ilona; Bezrouk, Aleš; Radocha, Jakub (Проблеми кріобіології і кріомедицини, 2022)
Probl Cryobiol Cryomed 2022; 32(4):298