Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?

Автор(и)

  • Olena V. Polivanova Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Victor V. Chizhevsky Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Igor P. Vysekantsev Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Iryna A. Buriak Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Oksana V. Falko Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo29.02.159

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 159.

Біографії авторів

Olena V. Polivanova, Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків

Сектор ÐТББО

Victor V. Chizhevsky, Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків

Сектор ÐТББО

Igor P. Vysekantsev, Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ кріомікробіології

Iryna A. Buriak, Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ кріомікробіології

Oksana V. Falko, Інститут проблем кріобіології та кріомедицини НАН України, м. Харків

Сектор ÐТББО

Downloads

Опубліковано

2019-06-20

Як цитувати

Polivanova, O. V., Chizhevsky, V. V., Vysekantsev, I. P., Buriak, I. A., & Falko, O. V. (2019). Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 29(2), 159. https://doi.org/10.15407/cryo29.02.159