Кріоконсервування бруньок винограду

Автор(и)

  • Anton Prystalov Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Olena Bobrova Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Larisa Kuleshova Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo30.03a.292

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2020; 30(3): 292

Біографії авторів

Anton Prystalov , Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Лабораторія фітокріобіології

Olena Bobrova, Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ кріобіофізики

Larisa Kuleshova , Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ низькотемпературного консервування

Downloads

Опубліковано

2020-09-23

Як цитувати

Prystalov , A., Bobrova, O., & Kuleshova , L. (2020). Кріоконсервування бруньок винограду . Проблеми кріобіології і кріомедицини, 30(3), 292. https://doi.org/10.15407/cryo30.03a.292