Вплив режимів заморожування на адгезивні властивості кріоконсервованих грибів Candida albicans

Автор(и)

  • A. Yu. Sirenko Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • V. F. Martsenyuk Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • T. F. Petrenko Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків

Опубліковано

2008-05-23

Як цитувати

Sirenko, A. Y., Martsenyuk, V. F., & Petrenko, T. F. (2008). Вплив режимів заморожування на адгезивні властивості кріоконсервованих грибів Candida albicans. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 18(1), 14–16. вилучено із http://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/441