Вплив кріоконсервації насіння на біохімічні показники проростків на початкових етапах розвитку

Автор(и)

  • E. R. Arapetyan
  • M. B. Galan
  • M. R. Panasyuk
  • Yu. M. Usatenko
  • A. P. Vaskiv

Біографії авторів

E. R. Arapetyan

ЛьвівÑький національний універÑитет ім. Івана Франка

M. B. Galan

ЛьвівÑький національний універÑитет ім. Івана Франка

M. R. Panasyuk

ЛьвівÑький національний універÑитет ім. Івана Франка

Yu. M. Usatenko

ЛьвівÑький національний універÑитет ім. Івана Франка

A. P. Vaskiv

ЛьвівÑький національний універÑитет ім. Івана Франка

Downloads

Опубліковано

2005-09-25

Як цитувати

Arapetyan, E. R., Galan, M. B., Panasyuk, M. R., Usatenko, Y. M., & Vaskiv, A. P. (2005). Вплив кріоконсервації насіння на біохімічні показники проростків на початкових етапах розвитку. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 15(3), 281–284. вилучено із https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1105

Номер

Розділ

Матеріали конференції