Деякі особливості заморожування галофільних мікроводоростей на прикладі Dunaliella salina Teod.

Автор(и)

  • Nadiia A. Chernobai Інститут проблем кріобіологиії Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Natalia G. Kadnikova Інститут проблем кріобіологиії Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo29.02.156

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 156

Біографії авторів

Nadiia A. Chernobai, Інститут проблем кріобіологиії і кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ холодової адаптації

Natalia G. Kadnikova, Інститут проблем кріобіологиії і кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ холодової адаптації

Downloads

Опубліковано

2019-06-20

Як цитувати

Chernobai, N. A., & Kadnikova, N. G. (2019). Деякі особливості заморожування галофільних мікроводоростей на прикладі Dunaliella salina Teod. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 29(2), 156. https://doi.org/10.15407/cryo29.02.156