Збереженість меристем батату (Ipomoea batatas L.) після кріоконсервування методом вітрифікації

Автор(и)

  • Anna V. Mozgovska Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Nadiya O. Shevchenko Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Tatiana M. Міroshnychenkо Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Tatiana V. Ivchenko Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Nataliya О. Bashtan Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Tamara I. Vytsenya Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo29.02.157

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 157.

Біографія автора

Nadiya O. Shevchenko, Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ холодової адаптації

Downloads

Опубліковано

2019-06-20

Як цитувати

Mozgovska, A. V., Shevchenko, N. O., Міroshnychenkо, T. M., Ivchenko, T. V., Bashtan, N. О., & Vytsenya, T. I. (2019). Збереженість меристем батату (Ipomoea batatas L.) після кріоконсервування методом вітрифікації. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 29(2), 157. https://doi.org/10.15407/cryo29.02.157