Технологія низькотемпературної обробки м’ясних напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд»

Автор(и)

  • Liubov I. Yurchenko Національний університет цивільного захисту України, м. Харків
  • Irina V. Tsikhanovska Українська інженерно-педагогічна академія, м. Харків
  • Elena Y. Prikhodko Харківська державна зооветеринарна академія, м. Харків

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo28.02.190

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 190

Downloads

Опубліковано

2018-07-02

Як цитувати

Yurchenko, L. I., Tsikhanovska, I. V., & Prikhodko, E. Y. (2018). Технологія низькотемпературної обробки м’ясних напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою «Магнетофуд». Проблеми кріобіології і кріомедицини, 28(2), 190. https://doi.org/10.15407/cryo28.02.190