Збереженість меристем батату за різних режимів кріоконсервування

Автор(и)

  • Nadiya O. Shevchenko Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Tatiana V. Ivchenko Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Anna V. Mozgovska Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Tatiana Ðœ. Міroshnychenkо Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Nataliya О. Bashtan Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo28.02.156

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 156

Downloads

Опубліковано

2018-07-02

Як цитувати

Shevchenko, N. O., Ivchenko, T. V., Mozgovska, A. V., Міroshnychenkо, T. Ðœ., & Bashtan, N. О. (2018). Збереженість меристем батату за різних режимів кріоконсервування. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 28(2), 156. https://doi.org/10.15407/cryo28.02.156