Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання

Автор(и)

  • Ilya V. Petrov Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Iryna A. Buriak Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Yana O. Cherkashina Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo28.02.164

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 164

Downloads

Опубліковано

2018-07-02

Як цитувати

Petrov, I. V., Buriak, I. A., & Cherkashina, Y. O. (2018). Вплив структурних складових модифікованого гелевого носія на ферментативні властивості іммобілізованого промислового штаму Lactococcus lactis після низькотемпературного зберігання. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 28(2), 164. https://doi.org/10.15407/cryo28.02.164