Життєздатність кріоконсервованих пробіотичних штамів мікроорганізмів, іммобілізованих в альгінатному гелі з додаванням різних концентрацій дисахаридів

Автор(и)

  • Illia V. Petrov Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Iryna A. Buriak Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Yana O. Cherkashina Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo29.02.171

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 171.

Біографії авторів

Illia V. Petrov, Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ кріомікробіології

Iryna A. Buriak, Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ кріомікробіології

Yana O. Cherkashina, Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ кріомікробіології

Downloads

Опубліковано

2019-06-20

Як цитувати

Petrov, I. V., Buriak, I. A., & Cherkashina, Y. O. (2019). Життєздатність кріоконсервованих пробіотичних штамів мікроорганізмів, іммобілізованих в альгінатному гелі з додаванням різних концентрацій дисахаридів. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 29(2), 171. https://doi.org/10.15407/cryo29.02.171